Έξαλλη η Courtney Love με το Guitar Hero 5

Posted: Σεπτεμβρίου 12, 2009 in 1

Kurt-Cobain--CΈξαλλη είναι η Courtney Love με την Activision, την εταιρία κατασκευής του Guitar Hero, για την φιγούρα του Kurt Cobain που προβάλλεται στο παιχνίδι. Η  χήρα του Cobain, ισχυρίζεται πως δεν έδωσε ποτέ έγκριση για τη ψηφιακή απεικόνιση του τραγουδιστή των Nirvana και μέσω του Twitter, δήλωσε πως θα μηνύσει την Activision.
“Ο Kurt θα απεχθανόταν αυτό το παιχνίδι, πόσο μάλλόν τη φιγούρα του!”
Aλλά και τα πρώην μέλη των Nirvana Dave Grohl και  Krist Novoselic εξέδωσαν ανακοίνωση που αναφέρουν πως είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που προβάλλεται ο Cobain στo δημοφιλές videogame: “Ενώ γνωρίζαμε πως η εικόνα του Kurt θα χρησιμοποιούταν για 2 κομμάτια των Nirvana, δεν γνωρίζαμε πως οι χρήστες θα είχαν τη δυνατότητα να ‘ξεκλειδώσουν’ τον χαρακτήρα του έτσι ώστε να χρησιμοποιείται με όποιο κομμάτι θέλει ο χρήστης. Είναι άσχημο να βλέπεις τη φιγούρα του Kurt να ερμηνεύει τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και μάλιστα με τη συνοδεία cartoon. Η μουσική του έχει βαρύτητα και επηρέασε πολύ κόσμο. Αξίζει κάτι καλύτερο.”
Η απάντηση της Activision ήρθε λίγε μέρες μετά, ξεκαθαρίζοντας πως εξασφάλισαν κάθε απαραίτητη άδεια και δικαίωμα να συμπεριλάβουν την μορφή του Cobain με ακριβώς αυτό τον τρόπο και μάλιστα υπήρξε γραπτή συμφωνία την οποία έχει υπογράψει η Courtney Love.

Advertisements
Σχόλια
  1. Ο/Η saglyc λέει:

    …apla thea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s